Επιλέξτε γλώσσα: el-GR el-GR el-GR el-GR el-GR
Villa Anagenessis Επικοινωνία 
Ο καιρός στη Ζάκυνθο 
Μαζί μας στο Facebook: 
ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΙΜΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Διαμονή E-CARDS  

Καλώς ορίζοντας σας θα θέλαμε να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας ξεκινώντας από την πέτρινη παραδοσιακή είσοδο του κήπου με την ηλεκτρονική παρακολούθηση. Ο κήπος απλώνεται σε 2500τ.μ. με βραχόκηπους, τριανταφυλλιές φοινικές και ελιές. Η Villa αναπτύσσεται σε 600τ.μ.
Το εισόγιο περιλαμβάνει την κιονάδα, που το χωρίζει σε δύο μέρη, στα δεξιά το 1ο καθιστικό με τα παραδοσιακά Ζακυνθινά έπιπλα και το υπέροχο επτανησιακό bar, όλα δουλεμένα στο χέρι. Απέναντι το home cinema με τη large οθόνη συνδέει την παράδοση με το μοντέρνο. Στο βάθος, και πάντα στη δεξιά πλευρά, το γραφείο από ξύλο τριανταφυλλιάς με το laptop για να είστε online,δημιουργώντας ένα business place. Κι όλο αυτό το κομμάτι έχει πρόσβαση στην σκεπαστή βεράντα. Εκεί κοντά βρίσκεται και μία από τις κρεβατοκάμαρες, με ένα μπάνιο για κάποιους που αποφεύγουν τα σκαλοπάτια.
Αριστερά από την κιονάδα, υπάρχει το δεύτερο καθιστικό δημιουργώντας με το υπέροχο αρχιτεκτονικά τζάκι ένα χώρο χαλάρωσης. Για αυτούς που επιθυμούν τις εντάσεις υπάρχει ο χώρος poker & roulette place. Προχωρώντας, αφού αλλάξουμε επίπεδο ανεβαίνοντας δύο σκαλοπάτια, συναντάμε την τραπεζαρία με το μεγάλο τραπέζι και στο βάθος τη σύγχρονη, μοντέρνα όσο και φινετσάτη κουζίνα, με πολλά αξεσουάρ, φτιαγμένη όλη από ξύλο κερασιάς. Όλα τα ηλεκτρικά σκεύη, εστίες, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, φούρνος και φούρνος μικροκυμάτων, που συμπληρώνουν αυτό το έργο τέχνης είναι Miele. Την συνέχεια αποτελεί η μεγάλη σκεπαστή βεράντα, με την μοναστηριακή τραπεζαρία, όπου τρώγοντας μπορείς να αγναντεύεις τον κάμπο και τη θάλασσα. Ανεβαίνοντας στις σκάλες συναντάμε το χώρο χαλάρωσης και ξεκούρασης με τις τέσσερεις κρεβατοκάμαρες και τα τρία μπάνια. Η Villa μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 10 άτομα.


 Κρεβατοκάμαρα Νο1: Ουράνιο Τόξο

Υπέροχα χρώματα που σου διεγείρουν τις αισθήσεις...
 Κρεβατοκάμαρα Νο2: Του πάθους

Το ξύλο και γήινα χρώματα σε γηώνουν με ένα μοναδικό τρόπο...
 Κρεβατοκάμαρα Νο3: Μπλε Ονειροπόληση

Με δυο υπέροχα μονά κρεβάτια και ένα ιδιαίτερο κεφαλάρι να δεσπόζει και με το μπλε χρώμα να κυριαρχεί....
 Κρεβατοκάμαρα Νο4: Λευκό Όνειρο

Είναι η μεγαλύτερη κρεβατοκάμαρα με το μεγάλο King Size κρεβάτι(2μ.x 2,20μ.)σε λευκούς τόνους...
 Κρεβατοκάμαρα Νο5: Σμαραγδένια

Εύκολα προσβάσιμη, βρίσκεται στο ισόγειο, με πράσινα χρώματα, σε προδιαθέτει για ηρεμία...
Copyright © 2011 Villa Anagenessis Αρχική | Διαμονή | Τοποθεσία | Ζάκυνθος | Παρόχες | Δραστηριότητες Φωτογραφίες | Επικοινωνία Design & Development by WebRelations